top of page

Sportmenedzsment

Az MBA Sportmenedzsment program alkalmas mindazok számára, akik a sport és a testnevelés területén szeretnének vezetői karriert befutni. A szakmai képzési program célja, hogy hatékonyan felkészítse Önt a felsővezetői pozícióba való előrelépésre vagy egy új vezetői szintű pozícióba való belépésre. A program célja a sportmenedzsment aktuális trendjeinek alkalmazása. A program elsősorban a sportüzleti ágazatban működő vállalatoknál betöltött vezetői és menedzseri szerepekre összpontosító kurzusokat kínál, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten, amelyek lehetővé teszik a végzettek számára, hogy az ágazatban nyújtott szolgáltatásokat kiépítsék, javítsák és bővítsék.

Tantárgyak

Menedzsment

A hallgató elsajátítja a vezetői funkció ellátásának alapvető elméleti és gyakorlati alapjait, valamint a vezetői munka módszereinek és technikáinak ismeretét, mind az interperszonális kapcsolatokkal, mind a saját személyével kapcsolatban.

Stratégiai menedzsment

A hallgató elsajátítja a stratégiai menedzsment elméleti lényegét, és a stratégiai menedzsment módszertani ismereteivel is rendelkezik. A tanulmányi modult e területen esettanulmányok egészítik ki.

Sportmenedzsment

A sportmenedzsment specializáció átfogó áttekintést nyújt a hallgatóknak azokról az információkról, amelyek fontosak a menedzseri készségek sikeres fejlesztéséhez a sport területén. Az egyes modulok a menedzsment, a jog, a közgazdaságtan, a pszichológia és más tudományágak sporttal kapcsolatos kérdéseit tárgyalják. Nem marad ki a pályázatok és támogatások megszerzése, a költségvetések összeállítása, a különböző sportintézmények alapokmányainak és alapszabályainak megalkotása sem.

Az MBA sikeres elvégzésével fontos betekintést nyerhet, stratégiai perspektívát, valamint bővítheti ismereteit és új információkat szerezhet a sport területén az üzleti menedzsmentről.

A szakdolgozat/diplomamunka módszertana

Pro více informací kontaktujte garanta programu:
Mgr. Dominik Kejdana, MBA
+420 724 219 190
dominik.k@cosmopolitan-instute.eu

bottom of page